[Sezon 5] Program Grupa B
5 participanți
Pagina 1 din 1
[Sezon 5] Program Grupa B
Etapa 1 (23 Februarie 2013)
Borussia Dortmund 5-3 Ajax Amsterdam
Atletico de Madrid 7-7 Fenerbahce Istanbul
Liverpool CF 4-1 Bayern Munich
Etapa 2 (24 Februarie 2013)
Borussia Dortmund 3-1 Atletico de Madrid
Ajax Amsterdam 2-4 Bayern Munich
Liverpool CF 5-2 Fenerbahce Istanbul
Etapa 3 (25 Februarie 2013)
Bayern Munich 2-4 Borussia Dortmund
Fenerbahce Istanbul 3-0 Ajax Amsterdam
Atletico de Madrid 4-8 Liverpool CF
Etapa 4 (26 Februarie 2013)
Borussia Dortmund 5-3 Liverpool CF
Bayern Munich 3-4 Fenerbahce Istanbul
Ajax Amsterdam 0-3 Atletico de Madrid
Etapa 5 (27 Februarie 2013)
Fenerbahce Istanbul 4-8 Borussia Dortmund
Atletico de Madrid 5-6 Bayern Munich
Etapa 6 (2 Martie 2013)
Ajax Amsterdam 0-3 Borussia Dortmund
Fenerbahce Istanbul 3-0 Atletico de Madrid
Liverpool CF 0-3 Bayern Munich
Etapa 7 (3 Martie 2013)
Atletico de Madrid - Borussia Dortmund
Bayern Munich - Ajax Amstedam
Fenerbahce Istanbul - Liverpool CF
Etapa 8 (4 Martie 2013)
Borussia Dortmund - Bayern Munich
Ajax Amsterdam - Fenerbahce Istanbul
Liverpool CF - Atletico de Madrid
Etapa 9 (5 Martie 2013)
Liverpool CF - Borussia Dortmund
Fenerbahce Istanbul - Bayern Munich
Atletico de Madrid - Ajax Amsterdam
Etapa 10 (6 Martie 2013)
Borussia Dortmund - Fenerbahce Istanbul
Bayern Munich - Atletico de Madrid
Ajax Amsterdam - Liverpool CF
Borussia Dortmund 5-3 Ajax Amsterdam
Atletico de Madrid 7-7 Fenerbahce Istanbul
Liverpool CF 4-1 Bayern Munich
Etapa 2 (24 Februarie 2013)
Borussia Dortmund 3-1 Atletico de Madrid
Ajax Amsterdam 2-4 Bayern Munich
Liverpool CF 5-2 Fenerbahce Istanbul
Etapa 3 (25 Februarie 2013)
Bayern Munich 2-4 Borussia Dortmund
Fenerbahce Istanbul 3-0 Ajax Amsterdam
Atletico de Madrid 4-8 Liverpool CF
Etapa 4 (26 Februarie 2013)
Borussia Dortmund 5-3 Liverpool CF
Bayern Munich 3-4 Fenerbahce Istanbul
Ajax Amsterdam 0-3 Atletico de Madrid
Etapa 5 (27 Februarie 2013)
Fenerbahce Istanbul 4-8 Borussia Dortmund
Atletico de Madrid 5-6 Bayern Munich
Etapa 6 (2 Martie 2013)
Ajax Amsterdam 0-3 Borussia Dortmund
Fenerbahce Istanbul 3-0 Atletico de Madrid
Liverpool CF 0-3 Bayern Munich
Etapa 7 (3 Martie 2013)
Atletico de Madrid - Borussia Dortmund
Bayern Munich - Ajax Amstedam
Fenerbahce Istanbul - Liverpool CF
Etapa 8 (4 Martie 2013)
Borussia Dortmund - Bayern Munich
Ajax Amsterdam - Fenerbahce Istanbul
Liverpool CF - Atletico de Madrid
Etapa 9 (5 Martie 2013)
Liverpool CF - Borussia Dortmund
Fenerbahce Istanbul - Bayern Munich
Atletico de Madrid - Ajax Amsterdam
Etapa 10 (6 Martie 2013)
Borussia Dortmund - Fenerbahce Istanbul
Bayern Munich - Atletico de Madrid
Ajax Amsterdam - Liverpool CF
Ultima editare efectuata de catre VaLyY38 in Sam Mar 02, 2013 10:24 pm, editata de 4 ori
Re: [Sezon 5] Program Grupa B
Borussia Dormund 5-3 Liverpool CF
Duceti'l pe baiat la un psihiatru ca delireaza...el cica oricum e mai bun ca mine, dar in doua meciuri jucate l'am batut in ambele, nici coraj sa lase sa vedem statistica nu a avut, oricum cred ca aveam peste 65% posesie )) votez ca astfel de retarzi sa fie dati afara.(nu din cauza ca nu stie sa joace, ba din contra el joaca bine, pur si simplu e un retard inganfat care se crede mai bun ca toti)
Duceti'l pe baiat la un psihiatru ca delireaza...el cica oricum e mai bun ca mine, dar in doua meciuri jucate l'am batut in ambele, nici coraj sa lase sa vedem statistica nu a avut, oricum cred ca aveam peste 65% posesie )) votez ca astfel de retarzi sa fie dati afara.(nu din cauza ca nu stie sa joace, ba din contra el joaca bine, pur si simplu e un retard inganfat care se crede mai bun ca toti)
nicu94- Helper
Varsta : 30
Localizare : Sicula
nicu94 a scris:Borussia Dormund 5-3 Liverpool CF
Toti de'aici stim de ce esti tu in stare, esti bun stii sa joci, dar oricat de mult m'a amuzat mesajul tau tot trebuie sa iti dau o amenda pentru limbaj .
AMENDA: 25.000.000 $
OK Boss, nu se mai repeta
nicu94- Helper
Ba gata mi sa luat de tne si fitele tale cat sa te mai suport cu "retard" si altele sa terminat meciul eu am iesit si nu sunt dala sa nu recunosc ... ca m-ai facut dar daca u esti tampit la cap valy eu ma retrag... nu pot sa mai suport asemenea oameni si da sunt mai "bun" ca tne noroc cu golurile alea de la distanta ca altfel nu ai ajuns de 4 ori la poarta... :-jnicu94 a scris:Borussia Dormund 5-3 Liverpool CF
CaNNaBis- Novice
Varsta : 26
1. Trebuie sa lasi pana apare statistica pentru a se face poza
2. E chestia de respectul adversarului, gen: "bravo ai jucat bine" , "Bravo ai fost mai bun ca mine" etc etc ...nu arogante de : "Sunt mai bun ca tine" , "Ai avut noroc" deoarece in primul rand nu poti fi mai bun ca mine daca nu ai reusit sa ma bati si in al doilea rand norocul face parte din jocul de fifa...cu asta am incheiat si nu mai am ce discuta cu tine si te salut daca intr'adevar vrei sa te retragi.
3. Nu mi'ai demostrat ca esti mai bun ca mine, si ca sa mai spun un lucru faptu ca ai jucat si pt fratele tau de la Ajax in prima etapa cand eu aveam 3-0 la pauza si nu stia sa deposedeze si sa faca un dribling si din rep a doua a inceput sa dribleze si sa ma deposedeze :-j acesta e un alt caz ca a celor 3 "prapaditi" din sezonul al 3-lea
2. E chestia de respectul adversarului, gen: "bravo ai jucat bine" , "Bravo ai fost mai bun ca mine" etc etc ...nu arogante de : "Sunt mai bun ca tine" , "Ai avut noroc" deoarece in primul rand nu poti fi mai bun ca mine daca nu ai reusit sa ma bati si in al doilea rand norocul face parte din jocul de fifa...cu asta am incheiat si nu mai am ce discuta cu tine si te salut daca intr'adevar vrei sa te retragi.
3. Nu mi'ai demostrat ca esti mai bun ca mine, si ca sa mai spun un lucru faptu ca ai jucat si pt fratele tau de la Ajax in prima etapa cand eu aveam 3-0 la pauza si nu stia sa deposedeze si sa faca un dribling si din rep a doua a inceput sa dribleze si sa ma deposedeze :-j acesta e un alt caz ca a celor 3 "prapaditi" din sezonul al 3-lea
nicu94- Helper
Ma scoateti din sarite si hai mai bine sa va lamuresc eu cum sta toata treaba si apoi fiecare ia ce decizie vrea, nu ma rog de nimeni sa ramana in campionat.
Ii dau dreptate lui nicu, logic e cand pierzi sa feliciti adversarul nu sa continui cu arogante ca, scuza'ma de expresie, te fac pe tine "prost"... cum poti spune ca esti mai bun decat el cand ai pierdut la doua goluri?? Eu am jucat si cu nicu si cu tine bogdy si sincer da...mi se pare ca nicu e mai bun si am incheiat acest subiect, bogdy daca vrei sa te retragi esti liber sa o faci nu tin pe nimeni cu forta aici, este decizia ta.
Atat am avut de zis!!!
Ii dau dreptate lui nicu, logic e cand pierzi sa feliciti adversarul nu sa continui cu arogante ca, scuza'ma de expresie, te fac pe tine "prost"... cum poti spune ca esti mai bun decat el cand ai pierdut la doua goluri?? Eu am jucat si cu nicu si cu tine bogdy si sincer da...mi se pare ca nicu e mai bun si am incheiat acest subiect, bogdy daca vrei sa te retragi esti liber sa o faci nu tin pe nimeni cu forta aici, este decizia ta.
Atat am avut de zis!!!
e mai bun )) frate intr-un meci nu poti sa iti dai seama ca e mai bun )) sunteti terminati am jucat un amical inainte cu el sa terminat 4-4 nu ma batut dupa cele 90 min am continuat si ma batut si in al doilea rand recunosc ma facut dar un bulan fantasctic am ratat 100 de ocazii ... credeti ce vrei si inca ceva valy ai jucat cu amandoi ... si el e mai bun logik el a facut la transferuri si u la fel ce sa joc cu tne jucatori de 99 sunteti nebuni la cap... Valy nu ti-am cerut parere sa imi spui cine e mai bun ... tu cu jucatorii tai aia buni .. fara jucatorii de 99 ai fi praf.. eu m-am retras va urez bafta in continuare si cati mai multi playeri
CaNNaBis- Novice
Varsta : 26
Atletico de Madrid - Bayern Munich 5-6
claudiu01- Novice
Varsta : 29
claudiu01 a scris:Atletico de Madrid - Bayern Munich 5-6
In sfarsit...asteptat de atata timp meciu' asta
Subiecte similare
» [Sezon 4] Program Grupa B
» [Sezon 4] Program Grupa C